m

Profconstruct
Reparația și renovarea apartamentelor la cheie !

Tel 1 : + (373) 078277000

Tel 2 :+ (373) 078288777

Or.Chișinău
str. Anatol Corobceanu 17

Luni - Sîmbata 9 - 18

Sus image

Profconstruct SRL

"CALITATEA BATE CONCURENȚA"Ⓒ

Suntem sincer preocupaţi de necesităţile şi dorinţele clienţilor noştri şi asta ne face să oferim servicii de cea mai bună calitate. Ne uităm cu mândrie la lucrările noastre executate în urmă cu câţiva ani, durabilitatea lor fiind rezultatul respectării tehnologiilor de lucru şi al materialelor de calitate alese corect. Noi lucrăm cu instrumente de calitate înaltă, care nu lasă praf. Apelând la o companie de construcţie, care îţi va oferi tot spectrul de servicii pentru reparaţie, economiseşti în primul rând timp. Nu vei fi nevoit să alergi după materiale sau în căutarea unui meşter specializat. Noi oferim servicii de reparaţie complexă, la cheie, pe care le efectuăm în termenele stabilite. O companie de construcţii îşi asumă întreaga responsabilitate asupra proiectului. În schimb, în cazul în care vom angaja specialişti diferiţi, care lucrează independent, atunci când va apărea o problemă nu vom găsi vinovatul. Noi încercăm să stabilim relaţii bune cu clienţii noştri, chiar de la început, iar asta ne ajută să ducem lucrul la bun sfârşit. Noi te vom ajuta să scapi de griji, să-ţi economiseşti timpul şi, cel mai important, să te bucuri de confortul şi frumuseţea casei tale.

ProfConstruct este formată din specialişti cu o experienţă acumulată de-a lungul anilor. Noi, fondatorii, lucrăm în domeniul construcţiei de mai bine de 15 ani. În această perioadă am acumulat o experienţă considerabilă, argumentată prin proiectele noastre finalizate la un nivel superior.

Abordăm orice proiect cu deplină responsabilitate, iar echipa noastră efectuează servicii de reparaţie de calitate superioară pentru birouri, apartamente, case etc. Avem abilităţi de instalare a plăcilor de gips carton de diverse forme şi orice design, finisare a pereţilor şi tavanelor, montarea gresiei şi faianţei.

ECHIPA NOASTRĂ OFERĂ :

 • m

  DESIGN INTERIOR

  Oferim servicii de design interior și vizualizare 3D . Apelînd la serviciile noastre visurile dumneavoastră vor deveni realitate .

 • m

  REPARAȚII

  Echipa noastră efectuează servicii de reparație și renovare de calitate superioară pentru birouri, apartamente, case vile ,etc.

 • m

  CONSTRUCȚII

  Lucrăm în domeniul construcţiei de mai bine de 15 ani. Ceea ce ne face să fim unii dintre cei mai buni în domeniul contrucțiilor.

CONTACTAȚI-NE
PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE NOASTRE